Despre noi

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 14333 – este una din primele companii de prestare a serviciilor funerare din Chisinau si de pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Compania noastra activeaza pe piata serviciilor funerare mai mult de 20 de ani. Vasta experienta in acest domeniu ne permite sa afirmam cu incredere: cu ajutorul nostru veti putea onora cu destoinicie memoria persoanelor apropiate Dumneavoastra.

Anghel - Servicii funerare

Noi oferim servicii de organizare integrala a ceremoniei de inmormintare cu posibilitatea atit a ingroparii cit si a incinerarii decedatului. De asemenea, efectuam repatrierea persoanelor decedate pe teritoriul CSI, Europa. In magazinul nostru veti gasi tot de ce aveti nevoie pentru inmormintare. Avind propria linie de producere a accesoriilor funerare si propriul parc auto, Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 14333 va poate oferi produse si servicii la cele mai mici preturi.

Sintem tristi si indurerati alaturi de Dumneavoastra si lucram pentru a va elibera de grijile organizarii inmormintarii, care sunt foarte greu de indeplinit in zilele de doliu. Prioritatea noastra in oferirea serviciilor funerare sunt responsabilitatea si siguranta.

Este deajuns sa telefonati la numarul de telefon 14333 sau (022) 27-64-43, (022) 27-66-77 (non-stop, fara zile de odihna) si colaboratorii nostri va vor oferi serviciile la cel mai inalt nivel profesional.

 

Agentul – este persoana care va ajuta la organizarea inmormintarii, va prezenta asortimentul accesoriilor pentru inmormintare, va spune regulile de petrecere a ritualurilor, isi asuma toate obligatiile de organizare si desfasurare a inmormintarii. Acesta este un profesional care va asigura sustinerea si ajutorul in:
- perfectarea actelor necesare (certificat de deces, certificat medical de deces)
- selectarea accesoriilor funerare (sicriu, cruce, coroane)
- selectarea transportului funerar
- alegerea locului de inmormintare
- alegerea locului de desfasurare a mesei de pomenire
- chemarea agentului de ritualuri se efectueaza la numarul de telefon: 14333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna)

Agentul va veni la adresa indicata de Dvs. in timp de 20-60 de minute (in functie de locatia Dvs) si pe loc va ajuta sa organizati toate ritualurile la un pret convenabil pentru Dvs.

Chemarea agentului de ritualuri la domiciliu este gratuita!

Sint foarte multe componente din care se formeaza costul final al inmormintarii. Dar Dvs trebuie sa stiti ca suma totala consta din:
- costul accesoriilor si serviciilor funerare: (sicriu, cruce, placa, coroane, accesorii, serviciile de manipulare a sicriului…)
- costul masinei funebre si transportului pentru pasageri
- costul serviciilor la morga (imbalsamare, spalare, pastrarea in camera frigorifera, machiajul…)
- costul locului in cimitir si saparea gropii
- costul ritualurilor bisericesti, pomenilor
- costul mesei de pomenire

Suma totala si exacta a inmormintarii in cazul Dvs concret o puteti afla apelind Serviciul Funerar 14333 pe adresa: Chisinau, str. Alexei Mateeevic, 22 sau chemind acasa un agent de ritualuri la telefonul 14333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).

Certificatul medical de deces se perfecteaza la morga (sau in policlinica) in baza:
a) Buletinului de identitate a decedatului
b) Cartela medicala a decedatului
c) Polita de asigurari medicale
d) Buletinul de identitate a solicitantului

La obtinerea certificatului medical de deces verificati:
- corectitudinea datelor scrise, data eliberarii certificatului, data decesului
- corespunderea datelor din buletinul de identitate cu cele introduce in certificatul medical de deces
- existenta informatiei despre locul decesului (de exemplu: orasul, strada, numarul casei sau apartamentului)
- existenta pe verso a stampilei institutiei medicale, semnaturile, familiile si functiile medicilor, care au eliberat certificatul si indicatia diagnosticului.

Corectarile in certificatul medical de deces nu sunt permise, daca nu sunt insotite cu stampila rotunda si remarca: “A … crede modificarilor”.

Certificatul de deces se perfecteaza la oficiul starii civile in baza:
a) Certificatului medical de deces
b) Buletinul de identitate a decedatului
c) Certificatul de nastere a persoanei decedate
d) Certificatul de casatorie a persoanei decedate
e) Livretul militar (barbatii pina la 55 de ani)
f) Bulteinul de identitate a solicitantului.

La obtinerea certificatului de deces verificati:
- corectitudinea datelor inscrise, data eliberarii si data decesului
- corespunderea datelor din buletinul de identitate introduse in certificatul de deces
- corectari in certificatul de deces nu se permit

Pentru informatii mai detaliate adresati-va la numerele de telefon 14333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).