Transport funerar

Transportul funerar (masina funebra) – este un mijloc de transport, destinat transportarii decedatilor  si rudelor apropiate pina la cimitir si de la cimitir transporta participantii acasa sau la localul unde se organizeaza masa de pomenire.

Transportul funerar nu este o sarcina mai putin impartanta la organizarea inmormintarilor decit alegerea cosciugului sau a coroanelor funebre. De aceea va recomandam sa aveti incredere in specialistii nostril, care va pot organiza un transport pe masura dorintelor Dvs.

Alegerea automobilului joaca un rol foarte important la stabilirea pretului transportului funerar.

Transport funerar

In situatia in care la inmormintare participa mai multe persoane, veti avea nevoie de mai multe automobile sau chiar autobuse. Incercati sa hotariti din timp aceasta intrebare – poate cineva va veni la inmormintare cu propriul automobile si va putea lua cu sine si alti participanti sau calculate atent cite cite locuri va trebuiesc.

Daca planificati inmormintarea la cel mai inalt nivel veti avea nevoie de o masina funebra VIP. Aici trebuie de remarcat ca un astfel de automobile este destinat doar pentru transportul cosciugului, in timp ce pentru participantii la inmormintare, coroanele si celelate accesorii funebre va vor trebui alte automobile sau autobuse (transport pasageri).

Pentru informatii mai detaliate va puteti adresa la numarul de telefon 067814333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).