Incinerare

Incinerarea (din latina cremare – arde) – este procesul de ardere a trupului. De obicei se efectueaza ca un ritual inainte de inmormintare. Se efectueaza in crematoriu. In ultimul timp ideia incinerarii isi gaseste tot mai multi adepti. Aceasta se explica prin faptul ca urnele mortuare ocpua mai putin loc in cimitire, nisele sunt mult mai mici decit mormintele, iar ingroparea urnei se poate efectua indiferent de termenul ultimei inmormintari. De asemene, urna mortuara poate fi ingropata in pamintul unde deja exista un mormint, ceea ce solutioneaza problema posedarii locului in cimitir. In cazul transportarii corpului decedat sau a ramasitelor acestuia de la distante mari, incinerarea reprezinta o solutie optima si, de asemenea, este mai putin costisitoare, ceea ce este foarte important.

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 ofera servicii de incinerare intr-un crematoriu din apropierea Chisinaului, in orasul Odesa. Crematoriul din Odesa si Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 au incheiat un contract care permite de a efectua incinerarea in timp de 24 de ore (pentru comparatie, localnicii primesc urna cu cenusa la doua sau chiar la trei zile). Aceasta inseamna ca transportul funerar intra in crematoriu dimineata, se efectueaz incinerarea si aproximativ la orele 17:00 a aceleiasi zile urna mortuara este livrata la Chisinau. Rudele decedatului pot insoti trupul pina la crematoriu. La solicitarea rudelor Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 poate efectua incinerarea si fara prezenta lor.

Costul sumar al incinerarii oferite de Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 constiutie 450 € (euro). In pretul incinerarii sunt incluse urmatoarele:
- Perfectarea tuturor actelor necesare pentru trecerea frontierei
- Sicriu pentru transportarea decedatului
- Transportarea decedatului din Chisinau la crematoriul din Odesa
- Incinerarea in crematoriul din Odesa
- Urna mortuara
- Transportarea urnei cu cenusa in Chisinau