Reînhumare

In viata se intimpla diverse situatii, in care apare problema reinhumarii osemintelor. Aceasta se poate intimpla din cauza nerespectarii dorintei decedatului cu privire la locul inmormintarii, sau a fost ingropat fara a respecta onorurile si furnizarea unui mormint individual, poate Dvs v-ati schimbat locul de trai si doriti ca mormintul persoanelor dragi sa fie aproape… In orice caz, inmormintarea repetata – este un mare stres pentru rudele si persoanele apropiate. Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 va face totul ca aceasta procedura deloc simpla, sa va aduca cit mai putine batai de cap si suferinte.

Specialistii nostri se vor ocupa sau va vor oferi consultatii cu privire la aceasta procedura complicata, obtinerea tuturor documentelor necesare si perfectarea formalitatilor juridice. Aceasta este foarte important, mai ales in cazul cind osemintele trebuie transportate din/in afara Moldovei.

Aici esste absolute necesar de a lua in consideratie faptul ca reinhumarea este precedata de un proces complex si foarte important de exhumare a corpului. Deseori oamenilor nici nu le trece prin cap cit de important este de a muta osemintele în totalitate (si nu partial) dintr-un loc in altul. Nu odata s-a intimplat sa-i vezi pe asa numitii “specialisti” sau simplii gropniceri din cimitire cum muta cu lopetile pamintul cu oseminte intr-un nou mormint, numind asta “reinhumare”. O astfel de “reinhumare” are ca final mutarea partiala a osemintelor (fragmentelor mari) dintr-un mormant in altul.

Vrem sa remarcam ca Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 dispune de specialisti de cea mai inalta calificare, capabili, la fel de profesional, de a efectua exhumarea atit din mormintele recente cit si din mormintele vechi. Pe linga aceasta noi va asiguram respectarea tuturor onorurilor si ritualurilor necesare.

Din cauza durerii de pierdere si necesitatea expunerii reinhumarii corpului nu trebuie s-o luati asupra Dvs. Noi, neaparat, vom veni in ajutor in aceasta situatie complicata!