Singumator

La organizarea inmormintarii la cel mai inalt nivel, pe linga accesoriile procurate puteti comanda si un singumator.

Singumatorul – este un dispozitiv, care se utilizeaza la coborirea sicriului in groapa atent si incet. Ingropare cu ajutorul singumatorului  - scuteste rudele persoanei decedate de griji suplimentare in ziua inmormintarii.

Comandarea singumatorului la Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 presupune comandarea echipei de serviciu, care va efectua un complex intreg de servicii de organizare a inmormintarii cu ajutorul singumatorului.

Singumator

Specialistii acestei echipe vor executa:
- pregatirea atenta a mormintului (fixarea cofrajelor pe tot perimetrul, draparea peretilor gropii cu material)
- pregatirea teritoriului adiacent (fixarea pardoselii speciale)
- ritualul de ingropare il efectueaza specialisti special instruiti, care indeplinesc acest ritual la cel mai inalt nivel

Ingroparea cu ajutorul singumatorului permite de a exclude implicarea factorului uman la coborirea sicriului in groapa, asta are o importanta deosebita in cazul sicrielor scumpe si grele.

Cu siguranta se poate spune ca toate aceste activitati de baza ii ofera ritualului de ramas bun solemnitate si siguranta ccea ce permite de a petrece persoana draga pe ultimul cu demnitate.

Pentru informatii mai detaliate adresati-va la numerele de telefon 14 804 sau (022)27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).