Sicrie

Dupa cum se obisnuieste in toate tarile civilizate, in Republica Moldova decedatii sunt inmormantati exclusiv in sicrie. Sicriul reprezinta unul din cele mai importante elemente ale procesului de inmormintare. Anume in sicriu trupul uman isi gaseste locul de veci.

Organizarea inmormintarii, de obicei, cade pe umerii celei mai apropiate persoane a decedatului. Aceasta este o misiune foarte grea. Pe masura pregatirilor se consuma multa energie atit morala cit si fizica. Si totusi, ultimul drum al persoanei dragi trebuie facut la nivel, cu onorurile necesare. Anume inmormintarea – reprezinta posibilitatea de a da de pomana si de a-i arata tot respectul fata de persoana decedata.

Sicrie

Sicriul – este o parte importanta a inmormintarii, alegerea caruia trebuie sa fie facuta cu atentie si bine gindita.

Cea mai mare parte a cererii in tara noastra este axata pe sicriele cu rama din lemn capitonate cu tesut. De obicei se utilizeaza, catifeaua de culoare inchisa – bordo, albastru sau rosu. In afara de catifea tapiteria poate fi facuta din matase, atlaz. Anume astfel de sicrie, captusite cu tesatura, sunt cele mai ieftine, fapt destul de important in Republica Moldova.

Pentru informatii mai detaliate va puteti adresa la numarul de telefon 067814333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).

Sicrie captusite cu catifea

 

Sicrie captusite cu atlaz

 

Sicrie captusite cu matase