Servicii funerare

Înmormântarea – este un ritual de ramas bun cu persoana apropiata, iata de ce la organizarea si desfasurarea acestui ritual trebuie sa se tina cont de orice detaliu si sa fie indeplinit in modul corespunzator. Organizarea procesiunii de inmormintare a persoanei decedate, de obicei, este foarte laborioasa, iti consuma foarte mult timp si energie. Sarcina noastra – este de a aborda situatia Dvs cit mai atent si mai delicat si de a va oferi ajutor la organizarea inmormintarii. Adresindu-va specialistilor de la Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 puteti fi sigur ca totul va fi organizat exact asa cum cere ritualul. In dependenta de situatia financiara a familiei si rudelor decedatului, colaboratorii serviciului nostru funerar vor elabora schema de cheltuieli adecvata pentru procurarea accesoriilor funerare precum: sicriul, crucea, coroanele funerare si altele.

Servicii funerare

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 va ofera servicii calificate ale unui specialist in ritualuri. Agentul nostru va ava ajuta sa organizati inmormintarile, va va oferi o gama larga de produse funerare, va va informa cu privire la regulamentul de desfasurare procesiunii. Sarcina agentului de ritualuri este de a va elibera de obligatiile dureroase legate de inmormintare. Acesta este un profesionist, care va fi alaturi de Dumneavoastra, asigurindu-va sustinere si ajutor in:
-  perfectarea actelor necesare (certificatul medical de deces, certificatul de deces …)
-  alegerea accesoriilor necesare (sicriu, coroane funerare, crucea…)
-  comandarea transportului funerar
-  recomandari pentru alegerea locului de inmormintare
-  comandarea incinerarii sau inmormintarii
-  transmiterea hainelor decedatului la morga

Agentul de ritualuri poate fi chemat la dimiciliu accesând numarul de telefon 067814333 (non-stop, fara zile de odihna)

Pentru informatii mai detaliate va puteti adresa la numarul de telefon 067814333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).