Coroane, panglici funebre

Procesul de petrecere a persoanei dragi pe ultimul drum este foarte important, indiferent de religie si nationalitate. Coroanele funebre – reprezinta speranta celor care-l petrec intr-o viata vesnica in rai a celui decedat. Inca din secolul trecut oamenii asezau ienupar pe mormint. Cei mai instariti cumparau coroane din dafin. Coroana semnifica viata vesnica si ciclicitatea existentei, culoarea verde a coroanei – renasterea ulterioara.

Coroanele funebre vii au un pret mai mare. Acest lucru se datoreaza mai multo factori:
- ne este cunoscut, ca insasi florile vii costa mai scump
- coroanele din flori vii se fac manual, ceia ce indica individualitatea comenzii si un pret suplimentar
- floristului ii este destul de greu sa lucreze cu florile vii

Coroane, panglici funebre

Dezvoltarea industriei hirtiei, a dus la acordarea unei atentii mai deosebite coroanei funebre. Crengile de brad servesc pe o perioada foarte scurta, ele se scutura doar in citeva zile. Aceasta a adus dupa sine aparitia coroanelor din flori artificiale.

Coroanele funebre exprima durerea rudelor si persoanelor apropiate fata de pierderea omului drag. De aceea nici un ritual de inmormintare nu se petrece fara ele. Coroanele funebre pot fi fabricate din flori artificiale sau vii. Coroanele funebre le poti gasi in oricare parte a globului pamintesc, deoarece ele sunt simolul traditional de adio.

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 va propune o gama larga de coroane funebre, de la compozitiile cele mai simple pina la cele de elita, elaborate la comanda. Cel mai practic mod de a-ti exprima durerea fata de persoana plecata in lumea celor drepti sunt coroanele funebre din flori artificiale. Astfel de coroane nu-si pierd aspectul initial daca stau la soare, nu se ofilesc si nu se vor risipi la frig. Aceste coroane vor sluji mult timp si nici nu se deosebesc de cele facute din flori vii.

Panglicile funebre – de obicei, se fixeaza la coroane si exprima sentimentele, pe care cei care petrec decedatul ar dori sa ajunga la acesta (te iubim, te jelim, ne vom aminti de tine) sau arata de la cine sunt acestea (de la copii, nepoti, alte rude etc.). Textul de pe panglica funebra este aplicat la dorinta clientului (cuvintele proprii) sau este aplicat in prealabil dupa un sablon stabilit. Culorile panglicilor sunt standarde, cele mai potrivite sunt: negru si bronzul. Comenzile speciale ale textului de pe panglici ne permite sa dezvoltam tematica, sa o facem mai detaliata si mai diversificata. In plus trebuie sa luam in consideratie ca un text prea mare nu ar incapea, cam ¼ din panglica trebuie sa fie fara text, deoarece mijlocul si capetele vor fi fixate de coroana funebra.

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 va propune sa scrieti textul in momentul comandarii. Durata aplicarii textului este de doar citeva minute. Scriind un text pe panglica funebra amintiti-va ca persoana draga, neaparat, va auzi toate cuvintele calde, pe care doriti sa i le transmite-ti.

Pentru informatii mai detaliate va puteti adresa la numarul de telefon 067814333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).