Îmbălsămare

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 ofera servicii de imbalsamare, dispunind de specialisti inalt calificati capabili de a va ajuta sa inmormintati cu demnitate corpul persoanei apropiate.

Imbalsamarea – reprezinta un complex de proceduri de tratare a trupului in vederea prevenirii proceselor de putrefacţie. Imbalsamarea trupului este o necessitate de neevitat, in functie de cauza si tipul de moarte, greutatea decedatului, in conditiile de mediu procesul de descompunere incepe dupa 6-8 ore de la deces, uneori chiar si mai inainte. Semnele distinctive de incepere a procesului de putrefacţie sunt balonarea, aparitia secretiilor sangvinolente din gura si din nas, miros neplacut de putrefacţie.

Procedura de imbalsamare consta in imbibarea organelor si ţesuturilor decedatului cu solutii chimice speciale, care previn putrefacţia. In functie de caz, se alege compozitia amestecului pentru imbalsamare si modul de introducere a reactivului, de cele mai dese ori se face o mica incizie in zona principalelor vase sanguine. In cazul efectuarii procedurii de imbalsamare corespunzatoare si la timp, in perioada de doliu si pina la inmormintare ţesuturile moi vor avea o culoare naturala si corpul nu va emana miros neplacut.

Trebuie de mentionat ca nu este indicata pastrarea corpului neimbalsamat in conditii de casa sau utilizarea ineficienta a matodelor de pastrare traditionale. Doar imbalsamarea corespunzatoare poa te garanta pastrarea intacta a corpului. Imbalsamarea la fel ca si tratarea omului viu se efectueaza individual cu luarea in consideratie a tuturor factorilor.

Din punct de vedere practic pastrarea trupului este necesara pe o anumita perioada de timp, in care rudele organizeaza inmormintarea, cauta locul de inmormintare, hotarasc intrebarile legate de aspectele procedurale, sau astepta sosirea altor rude pentru petrecerea decedatului pe ultimul drum.

Imbalsamarea se efectueaza atit la morga cit si la domiciliu.

Agentia de Pompe Funebre "Anghel" 067814333 mai ofera si servicii de spălare, imbracare, machiaj precum si păstrarea decedatului intr-o camera frigorifera.

Pentru informatii mai detaliate va puteti adresa la numarul de telefon 067814333 sau (022) 27-64-43 (non-stop, fara zile de odihna).